ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Yaki houtskool-tafelBBQ
Yaki houtskool-tafelBBQ
Gear

Yaki houtskool-tafelBBQ

  1. 13 juli 2019, 16:00
  2. 0 Reacties

Nieuw: Tafelbarbecue Yaki met waterkoeling voor veilig houtskoolgrillen op tafel

De nieuwe Cookut Yaki tafelbarbecue zet je gewoon midden op tafel, veilig en wel. Dat kan dankzij het waterreservoir dat het onderstel koel houdt.

Er hoeft dus niemand meer de bbq te bewaken terwijl de rest eet. Ga voor meer informatie naar www.livwise.nl.

Startklaar
De bbq is eenvoudig in gebruik en in een handomdraai startklaar. Giet water in het reservoir, strooi houtskool in de vuurbak, verhit deze met aanmaakblokjes en het grillen kan beginnen. Ideaal op terras of balkon maar ook uitermate geschikt om mee te nemen naar het park, de camping of het strand.

Cookut Yaki bbq

Dankzij het ingebouwde waterkoelsysteem is de Cookut Yaki de veiligste in zijn soort. De gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat de tafelbarbecue zichzelf koelt. Waar andere barbecues erg heet worden aan de buitenkant is dat bij de Cookut niet het geval. De tafelsteunen van de grill worden maximaal 60 graden warm. De barbecue is vaatwasserbestendig en verkrijgbaar in blauw, terracotta en zwart.

Yaki

Informatie
De Cookut Yaki Tafelbarbecue is verkrijgbaar bij de huishoudspeciaalzaak en via webshops. Consumentenadviesprijs 99 euro.

Meer leuke en handige producten van Cookut zien? Kijk dan via onderstaande button.

Bekijk op bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties