ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Vrouwvriendelijk zakmes
Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer.

Gereedschapskist in zakformaat

Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes is multifunctioneel. De verschillende tools komen moeiteloos tevoorschijn. Je kunt gemakkelijk een pakketje openen. Knippen of vijlen. Een schroefje aandraaien. Of een splinter verwijderen met de pincet.

De Leatherman Free T4 past in iedere handtas of broekzak. Er zitten twaalf tools, verborgen in de handgreep. Zo heeft het een mes, schaar, flessenopener, priem, doosopener, vijlen, pincet en vier schroevendraaiers.

vrouwvriendelijk

Free serie vrouwvriendelijk door magneet

De hele Leatherman FREE-serie kenmerken zich door het unieke magnetische design. Door met je duim licht te drukken verbreek je de magneetspanning. Niet alleen vrouwvriendelijk. Er is minder slijtage waardoor het mes langer meegaat.

De Leatherman FREE™ T4 is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist, inclusief nylon etui. In zilverkleur. Consumentenadviesprijs € 79,95. Informatie: www.leatherman.nl.

Over Leatherman
De Leatherman Tool Group Inc. is ruim vijfendertig jaar geleden opgericht door Tim Leatherman. Elke multitool en mes wordt met de hand gemaakt door een van de 700 Leatherman-medewerkers die 100% achter de missie en visie staan van Leatherman: een tool maken waar klanten op kunnen rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. Met een garantie van 25 jaar. Vandaag de dag heeft Leatherman meer dan vijftig verschillende multitools en zakmessen in het assortiment die verkrijgbaar zijn in 82 landen. 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Gear NIEUWS