ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Ultralichte slaapmat: Ether Light XT
Ultralichte slaapmat: Ether Light XT
Gear

Ultralichte slaapmat: Ether Light XT

  1. 11 mei 2019, 16:00
  2. 0 Reacties

Slaap jij het liefst op je zij? Dan is de nieuwe Ether Light XT slaapmat van Sea to Summit ideaal voor jou. De hoogte van de mat zorgt ervoor dat je wat verder kunt wegzakken zonder de bodem te raken.

Slechts 350 gram zwaar

De Air Sprung Cells in de slaapmat werken als een pocketmatras: de druk wordt optimaal verdeeld door de inventieve celstructuur. De slaapmat is daardoor zachter, stiller en erg comfortabel. Dankzij het ultralichte gewicht van 350 gram is de Ether Light XT ideaal voor op pad. Het lage gewicht is te danken aan de grote luchtkamers: er zijn minder puntlassen nodig wat resulteert in minder materiaal. De lus-technologie in de puntlassen geeft meer ruimte in de boven- en onderzijde waardoor er een dikke slaapmat van 10 cm ontstaat met alle voordelen van dien. De Thermolite-isolatie in de geïsoleerde versie van de Ether Light XT zorgt ervoor dat je lekker warm blijft ook als de mat op een koude ondergrond ligt.

Seat to Summit slaapmat

Speciale versie voor vrouwen

Bovendien heeft Sea to Summit een speciale versie voor vrouwen op de markt gebracht. Deze slaapmat is aangepast op de vrouwelijke vormen en heeft een dikkere Thermolite-isolatielaag zodat je de warmte nog beter vasthoudt. De Pillowlock voorkomt dat je kussen gaat schuiven als je je nog eens lekker omdraait. Inventieve luchtpomp De bewaarzak van de Ether Light XT blijkt een luchtpomp te zijn. Met deze slimme Airstream Pumpsack pomp je in no-time je slaapmat op. Om de slaapmat op te blazen en leeg te laten lopen heeft Sea to Summit een multifunctioneel ventiel ontwikkeld. Dit integreert een inlaatopening met een ventiel wat luchtuitstroom voorkomt voordat je het ventiel afsluit. Er zit ook een fijne afstelmogelijkheid op om de juiste hoeveelheid lucht te regelen. Informatie

Seat to Summit

De Sea to Summit Ether Light XT slaapmat is verkrijgbaar in de maten Small (168 x 55 x 10 cm), Regular (183 x 55 x 10 cm) en Large (198 x 64 x 10 cm). De Regular heeft opgerold een afmeting van 19cm x 9 cm doorsnede en weegt 350 gram. Consumentenadviesprijs € 175 voor de reguliere slaapmat en € 209 voor de geïsoleerde versie.

Bekijk op bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties