ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Trendy lunchset van biobased plastic
Trendy lunchset van biobased plastic
Gear

Trendy lunchset van biobased plastic

  1. 22 juni 2019, 15:00
  2. 0 Reacties

Nieuw van Light My Fire: MealKit Bio, ideaal voor onderweg, op het werk of op de camping

Met de Mealkit Bio van Light My Fire beschik je over een complete en verantwoorde lunchset. Ideaal voor onderweg, op het werk, op school of in de buitenlucht. De set is gemaakt van biobased plastic waarin mais, suikerriet en cellulose is verwerkt. Het materiaal is 100% recyclebaar en maakt dat de oersterke lunchset een prima keuze is in de strijd tegen wegwerpbestek. Informatie www.light-my-fire.nl.

De MealKit bestaat uit een SnapBox Original, een Pack-up-Cup, een Snapbox Oval, een antisliphuls en de welbekende Spork, de spoon-fork-knife combinatie van Light My Fire. De set is licht en compact en neem je in elke rugzak, boekentas of weekendtas mee naar festivals, campings en trektochten. De set is magnetronbestendig, vaatwasserbestendig en mocht hij in het water vallen: hij blijft drijven.

bio

Plantaardige grondstoffen
Met oog op een betere toekomst gebruikt Light My Fire vanaf 2019 alleen nog biobased plastic voor de vervaardiging van haar producten. Biobased plastic wordt gemaakt van biomassa gewonnen uit plantaardige grondstoffen. Het biobased assortiment is te herkennen aan de natuurlijke, zachte en aardse tinten. Op het gebied van verpakking is ook gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.

Informatie
De nieuwe MealKit van Light my Fire is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 29,50. Ga voor meer informatie naar www.light-my-fire.nl.


VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties