ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home TravelJohn is je redder
TravelJohn is je redder
Gear

TravelJohn is je redder

  1. 7 september 2019, 16:00
  2. 0 Reacties

Hoge nood en geen toilet in de buurt. Deze plaszak van TrevelJohn is een wegwerptoilet. Handig om bij de hand te hebben.

Voor dames, kinderen én heren

De plaszak kan gebruikt worden door dames, heren en kinderen. Dat kan staand of zittend. Bij de dames sluit de anatomisch voorgevormde adaptor perfect aan tegen het onderlichaam. Dankzij de speciale binnenzijde verandert de urine direct in een vaste gel. Deze blijft in de TravelJohn zitten, zelfs als er druk op de zak wordt uitgeoefend. De gel vermijdt geurtjes en verhindert druppen of lekken.

Milieuvriendelijk afbreekbaar

De plaszak is compact en handig in gebruik en heeft een hersluitbare strip voor extra zekerheid. De zak is reukloos, lekvrij en meerdere keren te gebruiken tot aan de absorptiecapaciteit van 800 ml. TravelJohn is behalve handig ook milieuvriendelijk afbreekbaar: stop de plaszak in het bijgeleverde zakje en gooi hem bij het restafval.

TravelJohn wordt ook veelvuldig toegepast in de medische sector. Dankzij het gebruik van deze plaszakken wordt vervuiling van het riool door restmedicijnen in urine enorm beperkt. Maar dus ook handig voor als je in de file staat, op festivals, op vakantie enz.

Informatie
Een doosje bevat drie plaszakken, drie tissues en een instructie. Consumentenadviesprijs € 11,95. Ga voor meer informatie naar www.robijns.nl.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties