ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Tips van Coleman en Campingaz
Tips van Coleman en Campingaz
Camp

Tips van Coleman en Campingaz

  1. 11 juli 2020, 18:18
  2. 0 Reacties

Voor elk buitenavontuur is een goede voorbereiding essentieel. Coleman en Campingaz hebben tips. Wat neem je mee voor een goede kampeertrip?

Tips bij elk weer: een goede tent

Niet te veel meenemen. Maar wel genoeg om comfortabel in de buitenlucht te verblijven. Dat kan best een uitdaging zijn. Daarom hebben Campingaz en Coleman een paar tips. Spullen die bij elke trip zeker goed van pas zullen komen. Een goede tent beschermt bijvoorbeeld. De Vespucci 4 van Coleman is snel en gemakkelijk op te zetten. Vespucci-tenten zijn ruim en bieden overal volledige stahoogte. Dat zorgt voor optimaal comfort en gebruiksgemak op de camping. De leefruimte is groot genoeg voor een eettafel en vier stoelen. Het geïntegreerde grondzeil en de regenkappen houden ongedierte en slecht weer buiten. In de grote, gescheiden slaapcabines passen met gemak twee luchtbedden en dankzij de reflecterende scheerlijnen is het risico op struikelen minimaal.

De campingkeuken

Koken boven een kampvuur is niet voor iedereen weggelegd. De Camping Kitchen 2 is de perfecte metgezel. Met alle comfort eten te bereiden in de natuur, minus het houtsprokkelen. Ideaal voor elk type uitstapje, van lange vakanties tot een weekendje weg. Dit compacte kooktoestel is daarnaast gemakkelijk schoon te maken en neemt dankzij het praktische, platte ontwerp weinig ruimte in de auto in.

tips

Lekker en warm slapen


De Basalt Comfort slaapzak, is een luxe slaapzak, die beschermt tegen extreem koude temperaturen. In combinatie met het Maxi comfort luchtbed weet je zeker dat je aan een goede nachtrust toekomt.

Licht en geluid

‘s Avonds met goed gezelschap onder het genot van een drankje de beleefde avonturen bespreken. Gezelliger wordt het haast niet. De Coleman 360 Sound & Light lantaarn is perfect voor donkere avonden in de buitenlucht. Deze 2-in-1-lantaarn geeft een lichtstraal van 360° en is voorzien van een Bluetooth-luidspreker, zo blijven die zomerse avonden nóg langer gezellig.

Kijk voor meer informatie op www.coleman.eu of www.campingaz.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Camp NIEUWS