ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home The North Face: Summit Series 50/50 Down
The North Face: Summit Series 50/50 Down
Wear

The North Face: Summit Series 50/50 Down

  1. 31 oktober 2020, 11:16
  2. 0 Reacties

The North Face introduceert een geheel nieuwe benadering van warmte-isolatie. Een baanbrekende innovatie: de Summit Series L3 50/50 Down donsjas. 

Summit Series warm en ademend

Het innovatieve ontwerp is ontwikkeld in samenwerking met het The North Face Global Athlete-team. Want dat wilde in de bergen sneller en efficiënter kunnen bewegen. Daarnaast was het team op zoek naar minder gewicht en minder lagen kleding. 
Het resultaat: een door atleten ontworpen design, een warme en toch ademende donsjas. De jas bestaat uit een reeks donskamers gecombineerd met luchtdoorlatend materiaal aan de voorzijde. Daardoor ontstaat een unieke ademende donslaag met een betere temperatuurregulatie tijdens inspannende activiteiten in extreme omstandigheden.  

The Northace Summit Series

De jas is specifiek ontworpen voor in de bergen. Resultaat: een uitstekende verhouding tussen warmte en gewicht. Dit in combinatie met de mogelijkheid om de jas heel klein op te bergen. Dat maakt hem ultiem geschikt voor grootse bergavonturen.  
De Summit Series L3 50/50 Down Hoodie-jas is – vanwege zijn unieke design – door ISPO bekroond. En wel met de ‘Product of the Year’-award 2020.  
Deze nieuwe donsjas is nu verkrijgbaar in geselecteerde The North Face-winkels. En bij geselecteerde speciaalzaken en online op www.thenorthface.eu. Volg @thenorthface op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van toekomstige lanceringen. 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Wear NIEUWS