ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Superhandige multitool: Charge Plus Red
Superhandige multitool: Charge Plus Red
Gear

Superhandige multitool: Charge Plus Red

  1. 14 maart 2020, 14:00
  2. 0 Reacties

Een signaalrode multitool van Leatherman. Die raak je niet snel kwijt. Je hebt maar liefst negentien gereedschappen bij de hand. Reuze handig.

Charge Plus Red erg compleet

Wat zit er allemaal op de Leatherman Charge Plus Red? Twee messen, een vijl en een zaag. Deze zijn vanaf de buitenkant te openen. De messen met één hand. Hiervoor hoef je dus niet eerst de tang te openen. Aan de binnenkant van de tool vind je een schroevendraaier, flesopener, blikopener, bithouders, schaartje en natuurlijk de combinatietang. Alle gereedschappen zijn in geopende toestand vergrendeld waardoor ze nooit onbedoeld dichtklappen.

Charge Plus Red

De draadknippers van de tang zijn verwisselbaar waardoor je ze kunt slijpen of vervangen. De tool zit in een nylon pocket-etui. Slijtvast en voorzien van een drukknoopsluiting. De twee elastische lusjes zijn handig om bijvoorbeeld een zaklampje mee te nemen.
De Leatherman Charge Plus Red is ook verkrijgbaar in Orange en Titanium. Bekijk alle uitvoeringen hier.

Over Leatherman
De Leatherman Tool Group Inc. is ruim vijfendertig jaar geleden opgericht door Tim Leatherman. Elke multitool en mes wordt met de hand gemaakt door een van de 700 Leatherman-medewerkers die 100% achter de missie en visie staan van Leatherman: een tool maken waar klanten op kunnen rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. Met een garantie van 25 jaar. Vandaag de dag heeft Leatherman meer dan vijftig verschillende multitools en zakmessen in het assortiment die verkrijgbaar zijn in 82 landen. 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties