ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Spitz jacket: hit-the-road-jack
Spitz jacket: hit-the-road-jack
Wear

Spitz jacket: hit-the-road-jack

  1. 19 oktober 2020, 9:24
  2. 0 Reacties

Het iconische Spitz Jack van Haglöfs is het ideale hit-the-road-jack voor buitenmensen. Een soepele jas geschikt voor wisselende weersomstandigheden

Spitz jacket draag je het hele jaar

Het Spitz jacket is gemaakt van Gore-Tex Pro New. Deze supersterke, drielaagse stof is nu nog robuuster, elastischer en beter ademend. En natuurlijk wind- en waterdicht. De jas is verstevigd op slijtgevoelige plekken zoals schouder, arm, rug en heup. Hij kan dus tegen een stootje. Zo draag je zonder problemen je rugzak op de meest uitdagende trekkingtochten.

Het Spitz Jacket heeft een technische snit zodat hij niet in de weg zit als je een rugzak of klimgordel draagt. In de twee napoleonzakken op de borst berg je waardevolle spullen op, deze zijn zodanig geplaatst dat je er bij het dragen van een rugzak altijd bij kunt. Een binnenborstzak en zakje op de arm met rits ontbreken natuurlijk ook niet bij dit volledige jack.

Extra verkoeling
De ritsen zijn gelamineerd en de capuchon kan in combinatie met een helm worden gedragen. Deze heeft een verstevigde klep, zodat je ook met slecht weer goed zicht blijft houden. Ventilatieritsen onder de armen zorgen voor extra verkoeling als dat nodig is.

De Haglöfs Spitz Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 549. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Via deze button koop je het jack voor 330 euro.

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken.

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Wear NIEUWS