ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Rubytec Hotshot Dutch
Rubytec Hotshot Dutch
Gear

Rubytec Hotshot Dutch

  1. 25 januari 2020, 15:52
  2. 0 Reacties

Koffie drinken onderweg in Hollandse sferen. Dat doe je met deze nieuwste versie rvs isolatiebeker, de Hotshot Dutch van Rubytec.

Dutch Design in optima forma

Koffie drinken onderweg uit een Delftsblauw tegeltje. Hoe leuk is dat? Deze roestvrijstalen isolatiebeker van Rubytec mag gezien worden. Hij is bovendien erg praktisch. Hij is 12,7 centimeter hoog en past daardoor onder elk koffiezetapparaat. De koffie druppelt rechtstreeks in de thermobeker en blijft zo heerlijk warm.

Drank blijft uren warm of koud

Koffie en thee blijven in de Hotshot Dutch urenlang warm. Andersom werkt het uiteraard ook. Door de isolerende werking blijven koude dranken lekker koud. De Dutch is voorzien van een ergonomische drinkdop. De beker heeft een 100% lekvrije afsluiting. Hij kan zelfs ondersteboven in je tas. Hij past in de koffiebekerhouder van nagenoeg iedere auto.

Hotshot Dutch ook maatje groter

De koffiebeker van 0,2 liter (prijs 24,95)is ook verkrijgbaar in een variant van 0,35 liter, de Rubytec Bigshot (prijs 26,95). De deksel is vaatwasserbestendig en de beker is makkelijk met de hand schoon te maken. De Rubytec Hotshot is er ook in andere kleuren.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties