ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Regatta Great Outdoors opent brandstore in Arnhem
Regatta Great Outdoors opent brandstore in Arnhem
Gear

Regatta Great Outdoors opent brandstore in Arnhem

  1. 4 mei 2019, 16:00
  2. 0 Reacties

Regatta Great Outdoors opent op zaterdag 11 mei een nieuwe winkel in de binnenstad van Arnhem. Het is na Amersfoort de tweede brandstore van het outdoormerk in Nederland. Vanwege de zeer betaalbare en stijlvolle outdoorkleding voor het hele gezin slaat de winkelformule enorm goed aan.

Erik Kray, Country Manager Nederland, is blij met het succes. ‘Deze winkel is met 230 m2 een stuk groter dan onze eerste winkel. Die ruimte hebben we echt nodig gezien de zeer uitgebreide collectie van Regatta. Onze doelstelling is om te groeien. Niet impulsief, maar met beleid. We kijken nadrukkelijk naar het bestaande dealernetwerk zodat we niet in elkaars vaarwater zitten. Doel is om met brandstores het merk Regatta te versterken, dealers van het merk profiteren daar uiteindelijk ook van.’

Groot openingsfeest op 11 mei
Regatta Great Outdoors voert naast kleding ook een aantrekkelijke collectie wandelschoenen, rugzakken en kampeeraccessoires. Naast Regatta vind je in de winkel ook sportieve kleding van het merk Dare2B, dat valt onder hetzelfde concern.

De opening in Arnhem gaat gepaard met een groot feest met veel aantrekkelijke aanbiedingen. De eerste honderd klanten krijgen een cadeau en alle klanten krijgen een ijsje van IJssalon Buongiorno. Bij de kassa komt een rad van fortuin waarmee je korting krijgt op je aankoop, oplopend tot wel 50%. De acties gelden alleen op zaterdag 11 mei. De officiële opening is om 9:30 uur.

Informatie
Regatta Great Outdoors, Koningsstraat 19, Arnhem
Openingstijden: Ma 13:00 – 18:00, Di, Wo, Vr 10:00 – 18:00, Do 10:00 – 21:00, Za 09:30 – 17:30, Zo 12:30 – 17:00.
Officiële opening: zaterdag 11 mei om 9:30.
Ga voor meer informatie naar www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.Een ander succesvol merk van het concern is Dare2B, specialist in stijlvolle skikleding.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties