ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Peugeot elektrische mountainbike met in het frame geïntegreerde accu
Peugeot elektrische mountainbike met in het frame geïntegreerde accu
Bikes

Peugeot elektrische mountainbike met in het frame geïntegreerde accu

  1. 4 januari 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Peugeot’s eM02 FS Powertube mountainbike is de voorbode van de volgende generatie e-bikes met geïntegreerde accu. De in het frame ingebouwde, compacte accu zorgt voor een fraaie eenheid en een gestroomlijnde stijl. Hij zal naast de RIFTER 4X4 CONCEPT worden gepresenteerd, die op 6 maart op de autosalon van Genève wordt onthuld.

Twee uitvoeringen, dubbele vering

De dubbele vering maakt de fiets veelzijdig en uitermate geschikt voor uitdagend, heuvelachtig terrein. De nieuwe Peugeot eM02 FS Powertube (e=electric M=Mountain, 02= maat M, FS=Full Suspension) heeft een nieuw frame met ingebouwde accu. Deze mountainbike is ontworpen voor duurritten en cross country gebruik en wordt naast de PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT onthuld op 6 maart in Genève. De voor- en achtervering en de 27.5″ wielen bieden veel comfort en rijden moeiteloos over ruig terrein. Met de motor en de 500 Wh accu van BOSCH heeft deze mountainbike een actieradius tot 125 kilometer. De zijdeglans metallic gele kleur past mooi bij het design van de RIFTER . Deze veelzijdige, elektrische mountainbike zal in twee uitvoeringen verkrijgbaar zijn vanaf maart 2018. De prijs zal zo spoedig mogelijk bekend worden.

Ideaal weggewerkte accu

“De nieuwe eM02 FS Powertube bouwt voort op het succes van de e-mountainbikes met BOSCH lithium-ion accu’s en de Performance CX motor. Hij biedt bovendien vast een blik op de toekomstige e-bikes van dit merk. De nieuwe compacte BOSCH accu is optimaal geplaatst in de onderste buis van het frame zodat het evenwicht wordt behouden dankzij het lage zwaartepunt. Het vergemakkelijkt het wisselen van de accu en beschermt deze tegen vuil waar je op ruig terrein niet aan ontkomt. Het inbouwen van de onderdelen geven de fiets een dynamische, vloeiende stijl,” verzekert Cathal Loughnane, Manager van het Peugeot Design Lab.

Alle informatie over het Peugeot Design Lab is beschikbaar op www.peugeotdesignlab.com.
Voor een kijkje achter de schermen van de Peugeot Design Lab projecten gaat u naar Instagram : @peugeotdesignlab
Peugeot Design Lab op Facebook: www.facebook.com/peugeotdesignlab

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Bikes NIEUWS