ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Out&Out Testival 2021
Out&Out Testival 2021
Bikes

Out&Out Testival 2021

  1. 25 juli 2020, 14:29
  2. 0 Reacties

Een nieuwe openlucht outdoorbeurs waarbij het uitproberen centraal staat. Vandaar de naam Testival. Out&Out in Barth, Duitsland. Van 22 tot 25 juli 2021.

Elk thema zijn eigen plek op Out&Out

Op het Out&Out Testival krijgt elk thema zijn eigen plek. Het openlucht festival is onderverdeeld in vier delen. Camping, avontuur, watersport en reizen. Elk op zijn eigen plek. Tussen deze plekken rijden pendelbussen. Op het campingterrein staan exposanten met campers en caravans. Maar er zijn ook tenten en natuurlijk kampeeruitrusting.

Het terrein over watersport ligt direct aan de Oostzee. Hier is alles te vinden van zeilen tot kitesurfen. Van duiken tot surfen. Het terrein avontuur ligt op de motorcrossbaan van Barth. Hier is alles bij elkaar gebracht op het gebied van avontuurlijk reizen.

Uitproberen en meer

Het uitproberen van alles wat je ziet staat centraal. Naast innovaties en trends bekijken en testen kun je lezingen en cursussen bezoeken. De Out&Out beurs wil toegankelijk zijn. En uniek. Hij richt zich zowel op de lokale bevolking als op toeristen. Meer informatie op onderstaande site.

Naar de site van Out&Out.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Bikes NIEUWS