ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Outdoor koken in de winter: heet recept
Outdoor koken in de winter: heet recept
Get out

Outdoor koken in de winter: heet recept

  1. 23 december 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

 

Zonder veel gedoe in de eigen tuin, of op een ander leuk plekje. Het hoeft er niet eens zomer voor te zijn. Buiten koken met de Primus Tupike kan bijna altijd en bijna overal. Robuust, twee pitten, puur design. Je draagt hem met één hand. Back tot basic. 

Chili kip, pittig-zoet en snel klaar

Vlees, vis, vegetarisch, veganistisch, het maakt niet uit. Mediterraans of Aziatisch, prima. We kiezen voor iets heets en gaan daarom deze keer voor het laatste. Een pittig-zoet,  simpel en snel klaar Thais kipgerecht. Lekker met witte rijst.

Bereidingswijze

Besprenkel kip met zout, paprika in stukjes snijden. Olie in een wok, flink heet laten worden op de eerste pit. Voor de rijst kun je de tweede pit van de Tupike gebruiken. Roerbak de kipblokjes ongeveer 6 minuten. Doe er knoflook en gember bij, wok die een minuut mee. Doe er ui, groene en rodepaprika en rode peper bij. Wok 3 minuten mee. Laat het niet aanbakken. Je kunt eventueel wat water toevoegen. Nu de saus erbij. Roerbak tot alles knapperig en gaar is. Kook op de tweede pit van de Tupike witte rijst. Doe het mengsel over de witte rijst.

Tupike

De Tupike

Duurzame materialen als eikenhout en mening zijn gebruikt om te waarborgen dat je lang plezier hebt van je outdoorkeuken. Door het deksel en de windvangers kan ook bij een stevige wind gewoon gekookt worden. De bijgeleverde grillplaat is voorzien van anti-aanbaklaag. Daardoor probleemloos schoon te houden. De Tupike komt uit de eigen fabriek in Europa. Hij staat altijd stabiel en is voorzien van een Piezo-ontsteking. De opvangbakjes zijn uitneembaar om het reinigen te vergemakkelijken. Ze kunnen zo in de vaatwasser. Gewicht 4.5 kilo, lxbxh 47,5 x 29,5 x 82 mm. Je kunt voor het gas de kleine cartouches van Primus gebruiken van 100, 230 of 450 gram. Met de adapter is hij ook aan te sluiten op grotere flessen van 3 tot 33 kilo.

en Tupike Kit

Met handige draagtas waarin ook ruimte is voor accessoires en etenswaren.  Slim is de CampFire Prep Set, met alles wat je nodig hebt om buiten te koken. uitrollen en ophangen voor het begin. Oprollen en weer mee naar huis na de maaltijd.

 

www.primus.eu

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Get out NIEUWS