ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Outdoor Industry Award 2017
Outdoor Industry Award 2017
Beurzen

Outdoor Industry Award 2017

  1. 11 februari 2017, 11:18
  2. 0 Reacties

Van 18 tot en met 21 juni is in Ludwigshafen de beurs Outdoor 2017. Daar zal ook de titel Outdoor Industry Award 2017 worden uitgereikt. Deelnemers kunnen zich aanmelden tot 8 mei.

Winnaar Industry Award door en door getest

Fabrikanten, designers, importeurs, starters enzovoort kunnen met hun Outdoor-product meedingen naar deze Award. Of je nou een stand hebt op deze beurs of niet. De uitreiking is in ieder geval weer één van de hoogtepunten van de beurs. De jury werkt transparant en de juryleden weten waar ze over praten. Dat maakt deze Award tot niet zomaar een prijs voor innovatieve producten. Deze prijs is er alleen voor goede en geteste producten en zal er zo ook voor zorgen dat het product verkoopt.

 

Na sluiting van de inzendingstermijn begint de jury aan haar werk. Eerst zal er een selectie plaatsvinden, vervolgens ondergaan de overgebleven producten diverse testen. De beste producten worden voorzien van het label “Gut”. Een duidelijk signaal richting koperspubliek. De prijs zal worden uitgereikt in 13 verschillende categorieën. Elk met zijn eigen prijsuitreiking. De winnaars komen vervolgens ruimschoots in de publiciteit en zijn tijdens de beurs allemaal te zien in de foyer van de Oost-ingang.

Meer weten over deze beurs in juni, ga naar onderstaande link

www.outdoor-show.de

Outdoor Industry Award

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen NIEUWS