ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Outdoor cooking op zijn Noord-Europees
Outdoor cooking op zijn Noord-Europees
Gear

Outdoor cooking op zijn Noord-Europees

  1. 6 februari 2017, 15:13
  2. 0 Reacties

Oudoor cooking op zijn Noord-Europees: je pakt een stam van de houtstapel, splitst deze in vier stukken, voegt aanmaakmateriaal toe en plaatst de MITI001 op de bovenkant. 

Outdoor cooking op Zweedse fakkel

Cedric Sportes is industrieel ontwerper en heeft een passie voor vliegvissen, kamperen en jagen. Tijdens één van zijn trips in de bossen van Canada kwam Cedric op het idee om het koken op een “Zweedse Fakkel” te optimaliseren. Koken op een “Zweedse Fakkel” is ontdekt door Zweedse militairen rond het jaar 1630. Sindsdien werd het gebruik van de Zweedse fakkel aangepast en voornamelijk als sfeerhaard gebruikt.

Miti001

De Miti001

De MITI001 is zo ontworpen dat hij gemakkelijk meegenomen kan worden, een optimale zuurstoftoevoer garandeert, veilig is in gebruik, en geschikt is voor alle type pannen en ketels. Voor op het terras thuis of tijdens je vakantie. Na een succesvolle introductie van de MITI001 in Canada en Amerika kwam er al snel vraag vanuit Europa en het Verre Oosten. Robert Kattenberg, eigenaar van Grills & Stoves heeft de verkoop- en productierechten verkregen van Sportes Inc. voor de Europese markt. Robert heeft besloten om de MITI001 te laten produceren door een vooraanstaande Duitse fabrikant. De Miti001 wordt al via Grills & Stoves aangeboden.

Bewaren

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties