ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Op Pad Outdoor Awards 2017
Op Pad Outdoor Awards 2017
Gear

Op Pad Outdoor Awards 2017

  1. 22 maart 2017, 16:34
  2. 0 Reacties

De Op Pad Outdoor Awards zijn elk jaar voor de meest innovatieve buitensportproducten. Ook dit jaar koos de jury van het outdoormagazine van de ANWB de winnaars in 5 categorieën. 

Jury kiest top drie

Getrapte verkiezing, heet het. Eerst kies je 25 kanshebbers, verdeeld over vijf verschillende categorieën. Dat waren kleding, schoenen, slapen, rugzakken/packs en accessoires. Vervolgens laat je een zeskoppige jury erop los. De jury kijkt naar innovatie, kwaliteit, milieu-impact, gebruiksnut en -vriendelijkheid en veiligheid. Daar komt dan een top 3 uit voort, waaruit de winnaar wordt gekozen.

Outdoor award

Op Pad Outdoor Award 2017 winnaars

Outdoor award KeenDe winnaar bij kleding werd het Berghaus Hyper 100 Jacket, niet alleen vederlicht en compact maar ook goed ademend en waterdicht, aldus de jury. Bij de schoenen ging de prijs naar de Keen Terradora Mid WP. Een waterdichte wandelschoen met een goede pasvorm en dito comfort. Doordacht en breed inzetbaar, vond de jury. De Vaude Aquaserie wint in de categorie rugzakken/packs. Het is een voor- en achterstuurtas voor de fiets. De jury: stevig, makkelijk, duurzaam en van bewezen kwaliteit. Bij de categorie slapen wint de Nordisk Lofoten 1 ULW. De lichtste en waarschijnlijk ook kleinste tent ter wereld. Maar toch een échte tent, zo oordeelde de jury. De Garmin inreach wint bij de accessoires. Een communicatiesysteem. Het eerste GPS-navigatietoestel met tweerichtings-satellietcommunicatie. Daarbij duurzaam en water- en schokbestendig.

Alle winnaars met de prijzen en de nummers twee en drie per categorie op een rij zien? Ga dan naar: www.oppad.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties