ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Olight M2R zaklamp draadloos oplaadbaar
Olight M2R zaklamp draadloos oplaadbaar
Gear

Olight M2R zaklamp draadloos oplaadbaar

  1. 6 december 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

De  Olight M2R Warrior heeft twee schakelaars voor snelle, intuïtieve bediening. Zeven verschillende lichtstanden en is de eerste zaklamp ter wereld die je draadloos kunt opladen.

M2R heeft wel nog USB-kabeltje nodig

Aan dat draadloos opladen komt overigens wek nog een draadje te pas. Hiervoor klik je namelijk de bijgeleverde magnetische laadpoort achterop de zaklamp. Draadloos opladen betekent dat je geen stekkertje in de zaklamp hoeft te steken, het opladen gaat via een magnetische USB-kabel die je plaatst op de metalen schakelaar op de achterkant.De M2R heeft een maximale output van 1500 lumen met een bereik van 208 meter. Het meest bijzondere van de M2R is dat de gebruiker kan kiezen uit twee verschillende bedieningsprogramma’s: standaard en tactisch.

Wisselen tussen de twee bedieningsprogramma’s kan door de achter- en zijschakelaar tegelijkertijd in te drukken. Met de achterschakelaar kun je de lamp direct inschakelen in de Turbo of de Strobo Mode. Met de schakelaar aan de zijkant kun je de dimmers inschakelen. De belangrijkste functies voor de tactische gebruiker zijn dus snel en intuïtief bereikbaar via de schakelaar aan de achterkant die extra groot is zodat je hem ook met handschoenen goed kunt bedienen.

Brandtijd 25 dagen

In de meest energiezuinige stand heeft de lamp een brandtijd van maar liefst 25 dagen. Hierdoor ben je ook tijdens trektochten dagenlang voorzien van voldoende licht. De zaklamp is waterdicht zodat je hem zonder probleem buiten kunt gebruiken.
De Olight M2R Warrior is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops en via de vakhandel voor professionele accessoires. Consumentenadviesprijs € 119,95. Vijf jaar garantie. Batterij: gemodificeerde 18650 accu 3500 mAh ORB-186S35 Rechargeable. Ga voor meer informatie naar www.olightworld.net.

M2R

Olight is opgericht in 2006 en wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED zaklampen voor hulp-, politie- en defensie-eenheden. Ook professionals of enthousiastelingen in de sportwereld en buitenleven die robuuste zaklampen gebruiken werken met Olight. Door continu te blijven innoveren geven ze een nieuwe dimensie aan de LED zaklamp met veel waardering uit de markt. Olight staat vijf jaar garant voor productiefouten en defecten in materialen.

De producten van Olight worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, herkenbaar aan de robuuste behuizing van hard geanodiseerd aluminium. Ze voeren een compleet en uitgebreid programma aan LED zaklampen, hoofdlampen en schijnwerpers. De lampen van Olight hebben een zeer hoge lichtopbrengst tot wel 12.000 lumen. Olight streeft er naar een zo compact mogelijk product te ontwikkelen met de hoogste lichtopbrengst, ergonomie, duurzaamheid en kwaliteit.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties