ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nordisk Telemark 2 LW: lichtgewicht tweepersoonstent
Nordisk Telemark 2 LW: lichtgewicht tweepersoonstent
Gear

Nordisk Telemark 2 LW: lichtgewicht tweepersoonstent

  1. 2 mei 2020, 15:24
  2. 0 Reacties

De Telemark 2 LW lichtgewicht tent van Nordisk. Een compacte tunneltent voor twee personen. Door het kleine pakvolume ideaal voor op reis.

Lichtgewicht en toch comfortabel

De Telemark 2 LW is een prijswinnaar. Dat heeft hij te danken aan zijn tentconstructie en het extreem lage gewicht. Ondanks zijn lage gewicht heeft de tent een hoog comfort te bieden en staat hij erg stabiel. De tent beeft een opbergruimte naast de slaapcabine. Handig voor je bagage. Ook is er in de binnentent een opbergvak voor kleinere spullen.

Telemark 2 LW Nordisk

Het buitendoek is tweezijdig gecoat. Het is getest op hoge windsnelheden tot 17,5 meter per seconde. De binnentent is van ademend ripstop nylon. Dat zorgt voor een goede ventilatie. Door het nylon grondzeil in de binnentent blijven vocht en vuiligheid buiten. Het opzetgemak is groot, de tunneltent heeft slechts één stok nodig. Die is gemaakt van ultra licht DAC aluminium. Ondanks de lichtgewicht materialen, een zeer stabiele tentconstructie.

Geïntegreerde tarp

De deur van de Telemark 2 LW kan gebruikt worden als tarp. Dat doe je door het zeil met de bijgeleverde hoekstok omhoog te zetten. Je eigen luifel voor beschutting. Daarbij zorgen de ventilatieopeningen voor een aangenaam leefklimaat in de tent. Hij is er in het groen en in het rood.

Naar de site van Nordisk.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties