ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nikon camera met megazoom
Nikon camera met megazoom
Gear

Nikon camera met megazoom

  1. 6 oktober 2018, 16:00
  2. 0 Reacties

De Coolpix P 1000 is de enige compacte camera met 125x optische zoom. Zegt je niks? Simpel: geen enkele andere camera heeft zo’n groot zoombereik. Je hebt als het ware een telescoop in handen. Een krater fotograferen op de maan is hiermee geen probleem.

Krater op de maan

NikonDe technische begrippen als 250x Dynamic Fine Zoom of een lichtsterk f/2,8 Nikkor-objectief zeggen ons niets. Maar een krater fotograferen op de maan? Zo dan. Matthieu van Vliet, General Manager Nikon Benelux, zegt hierover: “Als u foto’s van een supermaan wilt maken of jonge vogeltjes wilt filmen die het nest verlaten, is de Coolpix P1000 daarvoor de perfecte camera. Dankzij het ongelooflijke zoombereik van groothoek tot supertelezoom hebt u de vrijheid om uit te zoomen om het gehele onderwerp vast te leggen of om in te zoomen op de kleinste details. Deze compacte camera met megazoom weegt ook minder dan een kwart van het gewicht van een D-SLR-camera met een superteleobjectief, dit maakt deze camera uitermate geschikt om tijdens wandelingen of op reis te gebruiken.”

VR, RAW en SnapBridge

Je maakt er verbluffend heldere opnames mee, de resultaten zijn zeer scherp. Video’s maak je met stereogeluid. VR voorkomt cameratrilling. Je ziet alles op een  heldere LCD-monitor van 3,2 inch met 921.000 beeldpunten. Deze kan in bijna elke richting worden gekanteld en gedraaid. Een grote grip en een zijzoomknop vergemakkelijken de bediening. Met de terugkeerzoomknop wordt het objectief direct ingetrokken van supertelezoom naar een grotere hoek, zodat onderwerpen die buiten beeld zijn geraakt gemakkelijk weer in beeld gebracht kunnen worden. Dankzij RAW-ondersteuning kunnen gebruikers ongecomprimeerde beeldbestanden opslaan en het maximale uit het beeld halen in een beeldbewerkingsprogramma.  SnapBridge-technologie maakt het voor  gebruikers mogelijk tijdens het fotograferen foto’s met een smartphone te synchroniseren. SnapBridge maakt het ook mogelijk om de camera op afstand te bedienen met uw smartphone.

De COOLPIX P1000 is vanaf begin september 2018 te koop voor een consumentenadviesprijs van €1099,- incl. BTW.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties