ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe Yellowbird II ED verrekijker
Nieuwe Yellowbird II ED verrekijker
Gear

Nieuwe Yellowbird II ED verrekijker

  1. 2 februari 2020, 8:11
  2. 0 Reacties

Met de nieuwe Yellowbird II ED van Bynolyt zie je de kleinste details haarscherp. Van grote afstand, maar ook van dichtbij dankzij de close-up stand.

Yellowbird: vogels en insecten bekijken

De verrekijker is daarmee heel geschikt om vogels, libellen of vlinders te observeren. Kortom, een ideale verrekijker voor elke natuurliefhebber die niets wil missen. De Yellowbird heeft een moderne look en feel. De aluminium behuizing is met rubber bekleed en voelt stevig aan terwijl het gewicht toch aangenaam laag is. Dankzij de korte brug tussen de kijkerbuizen en de duimuitsparing aan de achterzijde ligt de kijker perfect in de hand. De scherpstelknop loopt soepel en is zelfs met handschoenen aan goed te bedienen.

ED-lenzen
De serie bestaat uit een 8×42 en een 10×42 verrekijker, twee allrounders met verschillende vergrotingen. Wat betreft optiek heeft Bynolyt met deze nieuwe kijkers een behoorlijk aantal opties aangevinkt zoals een grote beeldhoek van 142m voor de 8×42 en 126m voor de 10×42 (op 1000 meter afstand). ED-lenzen waarmee kleurfouten tot een minimum beperkt worden en een indrukwekkende randscherpte.

De Yellowbird II ED heeft nieuw ontwikkelde multicoatings op alle glas/lucht oppervlakken. Deze garanderen een hoge lichttransmissie, kraakhelder beeld en contrastrijke kleurweergave. Dankzij de grote oculairen met ruime vrije-oog afstand kunnen ook brildragers comfortabel observeren.

Informatie
De Bynolyt Yellowbird II ED is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist.  De kijker wordt geleverd inclusief opbergtas, draagriem en tien jaar garantie. Consumentenadviesprijs 8×42 € 419 en 10×42 € 429.  Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Ook andere verrekijkers van dit merk bekijken? Klik dan op onderstaande link.

Klik hier voor andere modellen

yellowbird verrekijker

Over Bynolyt

De verrekijkers van Bynolyt zijn er voor iedereen! Iedereen die geïnteresseerd is in wat er om hem of haar heen gebeurd en daar met volle teugen van wil genieten. De garantie op de meeste kijkers is 25 jaar. Bynolyt is er voor natuurliefhebbers, watersporters, bergbeklimmers, enthousiaste beginnende vogelaars tot professionele ornithologen. In het Bynolyt verrekijkerassortiment vind je altijd een kijker die bij je past.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties