ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Mizuno Enerzy is revolutionaire zooltechnologie
Mizuno Enerzy is revolutionaire zooltechnologie
Wear

Mizuno Enerzy is revolutionaire zooltechnologie

  1. 4 juli 2020, 12:42
  2. 0 Reacties

Het Japanse sportconcern Mizuno lanceert een nieuwe zooltechnologie. Enerzy met een Z. Ze hebben er twee jaar aan gewerkt.

Enerzy voor ultieme bounce

Enerzy staat voor een materiaal dat tot 293% zachter is en responsiever dempt dan eerder gebruikte zoolmaterialen. Het zorgt voor een energieteruggave van maar liefst 56% en is daarmee het materiaal met de hoogste energieteruggave ooit. Daarmee worden prestaties verbeterd. Het materiaal zal worden toegepast in veel sportschoenen van het merk, zoals hardloop-, volleybal- en handbalschoenen.

Enerzy

‘We onderzoeken en ontwikkelen voortdurend nieuwe materialen om de prestaties van atleten te verbeteren. Mizuno ENERZY is speciaal voor dit doel ontwikkeld, compleet met zeer zachte en hoge rebound-voordelen zodat je als het ware stuitert met een minimaal verlies aan energie. Al bij de eerste tests werd duidelijk dat dit een next-level materiaal is,’ aldus Akira Morita, Ontwikkelaar MIZUNO ENERZY.

Hardlopers kunnen de voordelen van deze technologie uitproberen in de 24e update van de iconische Wave Rider en in de nieuwe Wave Sky 4. Zaalsporters vinden Enerzy terug in de Wave Stealth Neo en Wave Lightning Neo. De Wave Rider 24 heeft Enerzy onder de hak en de Wave Plate. Het werkt als een stuiterbal waardoor de energieteruggave ongekend hoog is. De lichtgewicht hardloopschoen is geschikt is voor zowel duurloop als snelle intervaltraining.

Enerzy

De Mizuno Wave Rider 24 is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. In diverse kleuren. Consumentenadviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Kijk voor meer schoenen van dit merk op deze link.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Wear NIEUWS