ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Less Is More L.I.M. Comp Jacket
Less Is More L.I.M. Comp Jacket
Wear

Less Is More L.I.M. Comp Jacket

  1. 21 februari 2020, 14:16
  2. 0 Reacties

Less Is More. De L.I.M-serie van Haglöfs kenmerkt zich door een minimalistisch, functioneel design en zeer laag gewicht.

L.I.M. ultralichtgewicht jacket

Het nieuwe L.I.M Comp Jacket is een ultralichtgewichte hardshell. Voor sportieve wandelaars die niet teveel willen meesjouwen, maar wel heel goed beschermd willen zijn tegen de elementen. Het ontwerp geeft je optimale bewegingsvrijheid terwijl de jas precies goed aansluit.

Het drielaags Gore-Tex Active membraan zorgt voor een supergoed ademend vermogen en biedt bescherming tegen regen en wind. Het jack heeft een nauwsluitende capuchon en twee steekzakken met rits. De mouwuiteinden zijn elastisch zodat er geen wind binnenkomt. Reflecterende details zorgen voor goede zichtbaarheid. 

Kijk voor meer producten uit de Haglöfs L.I.M. serie op deze link.

l.i.m.

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken.

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Wear NIEUWS