ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Haglöfs Leftover sloffen: warm en duurzaam
Haglöfs Leftover sloffen: warm en duurzaam
Gear

Haglöfs Leftover sloffen: warm en duurzaam

  1. 18 januari 2020, 9:48
  2. 0 Reacties

Haglöfs Leftover sloffen zijn gemaakt van overgebleven stukjes jas. Het is high-performance materiaal.

Leftover slof is wind- en watervast

De Leftover Mimic Moccasins van Haglöfs zijn gemaakt van restjes die overblijven bij de productie van jassen. Dit materiaal heet Pertex. Het is licht van gewicht en wind- en watervast. De sloffen zijn geïsoleerd met ademend QuadFusion™ Mimic. Maar misschien belangrijker, ze zijn ook gewoon mooi om te zien.

Ze houden je voeten warm en droog, het hele jaar door. De Leftover Mimi Moccasins hebben een stevige zool. De elastische enkelband zorgt ervoor dat de slof goed aan zit en de warmte vasthoudt. Met het lusje aan de achterzijde hang je de sloffen aan je rugzak of kapstok.

leftover

Goed voor het milieu


Bij Haglöfs staat duurzaamheid centraal in het hele productieproces. Zo is het idee ontstaan om restmateriaal te verwerken in sloffen en slaapzakken.
De Leftover Mimic Moccasins zijn verkrijgbaar via www.haglofs.com. Consumentenadviesprijs: € 49,90.

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken.

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties