ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home GSI Outdoors: altijd je keuken bij de hand
GSI Outdoors: altijd je keuken bij de hand
Gear

GSI Outdoors: altijd je keuken bij de hand

  1. 11 januari 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Voor de chefkok die outdoor gaat. Deze Gourmet Kitchen Set 11. Fabrikant is GSI Outdoors, een familiebedrijf dat marktleider is op dit gebied in de USA. De producten van dit bedrijf zijn wereldwijd te koop.

GSI Outdoors keukenspul en meer

GSI Outdoors is thuis in San Diego en werd in 1985 opgericht door Don, Ian en Kathy Scott. De broers en zussen begonnen met het aan de man brengen van blauw emaille mokken en borden. Het aanbod omvat momenteel heel wat servies en outdooraccessoires. Zo ook de nieuwe Gourmet Kitchen Set 11. Hiermee heb je alles bij de hand om er ook op de camping iets lekkers van te maken. In een praktische nylon tas zit alles verpakt wat je nodig hebt. Een waterdicht zoutvaatje bijvoorbeeld. Een inklapbare sneeuwveger. Twee vouwflessen voor de azijn of de olie. Pannenlap. Vaatdoek. Opscheplepel. En meer. Je koopt de set voor € 52,95.

www.gsioutdoors.com

GSI heeft ook mooie glazen voor bij de tent, caravan of camper.  Komen goed van pas voor het wijntje tijdens het eten. Na het eten ook nog te gebruiken natuurlijk. Te bestellen via onderstaande knop. Voor 12 uur besteld, dezelfde dag nog in huis.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties