ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Grixx introduceert de Sport Activity Tracker
Grixx introduceert de Sport Activity Tracker
Gear

Grixx introduceert de Sport Activity Tracker

  1. 12 augustus 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Grixx introduceert een heel betaalbare Activity Tracker waarop je in één oogopslag je sportprestaties afleest. Hiermee monitor je dagelijks de verbruikte calorieën, het aantal stappen en de afstand die je aflegt. En je kunt er ook nog op zien hoe laat het is.

Grixx ook gewoon horloge

GrixxDe tracker houdt ook je slaappatroon in de gaten en toont inkomende telefoonoproepen en berichten. De armband draagt comfortabel en het OLED-display geeft alle informatie die je nodig hebt voor een actieve levensstijl. Tegelijk is het een stijlvol horloge. De bijbehorende app is eenvoudig te gebruiken en synchroniseert automatisch de data van de tracker. Zo kun je op je smartphone eenvoudig en overzichtelijk je resultaten meten en bijhouden. Als de batterij leegraakt kun je de tracker eenvoudig uit de armband klikken en opladen op je computer of een ander oplaadapparaat met een USB-poort.

 

Consumentenadviesprijs € 39,99. De Grixx Sport Activity Tracker is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. Ga voor meer informatie naar www.grixx-optimum.eu.

GrixxOver Grixx
Grixx is een premium merk op het gebied van computer- en mobiele accessoires. Het gebruik van tablets en smartphones is enorm toegenomen en het aantal gebruikers groeit nog steeds. Het gaat hier vooral om mobiele apparaten die je overal mee naar toe neemt en die belangrijke gegevens bevatten. Grixx biedt een volledig assortiment tablet- en smartphone-accessoires op het gebied van opladen, beschermen, audio, sport en accessoires. Zo biedt Grixx onder andere een brede range producten waarmee je ook tijdens het sporten je smartphone op een veilige manier kunt gebruiken.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties