ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Gran Fondo Veluwe toertocht
Gran Fondo Veluwe toertocht
Get out

Gran Fondo Veluwe toertocht

  1. 31 augustus 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Op zaterdag 9 september vindt in het grootste natuurgebied van Nederland De Gran Fondo Veluwe toertocht plaats. Deze on-Nederlands mooie toertocht voert je over rustige weggetjes door de bossen, hei en heuvels. Waarbij je onderweg verschillende uitdagingen tegen komt.

Gran Fondo kent drie afstanden

Door een werkelijk schitterend landschap in een tijd van het jaar dat de Veluwe op zijn mooist is. Je kunt kiezen uit drie afstanden; 80 km, 120 km of 160 km. Op drie segmenten kun je een korte individuele tijdrit rijden, waar diverse klassementen van worden gemaakt. Een echte Gran Fondo dus waarin je kunt genieten van de natuur, rustige landelijke wegen en de fietspaden.

 

Inschrijven tot 6 september

Ook de start en finish locatie is oogstrelend. Op de oprijlaan van  Kasteel Cannenburch bij Vaassen (boven Apeldoorn) heten we je van harte welkom voor de start. Na afloop word je binnengehaald door de ronde missen die je een welverdiende medaille uitreiken. Aan de inwendige mens is ook gedacht en kun je onder het genot van een heerlijk Kwaremont Biertje napraten over de klimmetjes en de tijdritten
Inschrijven voor deze tocht kan tot 6 september op www.granfondoveluwe.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Get out NIEUWS