ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Glerups pantoffels; warme voeten na een dagje sneeuw
Glerups pantoffels; warme voeten na een dagje sneeuw
Bikes

Glerups pantoffels; warme voeten na een dagje sneeuw

  1. 31 december 2022, 15:21
  2. 0 Reacties

Als je een dagje in de sneeuw hebt doorgebracht, is het heerlijk om na afloop je voeten weer lekker warm te krijgen. Een van de geheimen van veel wintersporters is het dragen van pantoffels van wolvilt.

Deze pantoffels, zoals bijvoorbeeld die van Glerups, zijn gemaakt van een mix van stevig Gotland-wol uit Denemarken en merinowol uit Nieuw-Zeeland. Hierdoor zijn ze zacht, warm en behouden ze hun vorm.

Waarom Glerups pantoffels de perfecte keuze zijn voor warme voeten na een dagje sneeuw

Je draagt Glerups het liefst zonder sokken, dat is het meest aangenaam en warm. De sloffen vormen zich naar je voeten waardoor ze goed en comfortabel blijven zitten. Ze zijn verkrijgbaar in veel mooie kleuren en drie modellen: slipper, schoen en laars.aars.

De unieke eigenschappen van Glerups pantoffels van merinowol

Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige tred.

Waarom Glerups pantoffels handgemaakt zijn en wat dat betekent voor kwaliteit en duurzaamheid

De handgemaakte sloffen zijn vervaardigd van wol afkomstig van geselecteerde schapenboeren uit Nieuw-Zeeland die zijn aangesloten bij het ZQ-programma. Dit programma garandeert dat de merinowol voldoet aan de vier door ZQ opgestelde kernwaarden: dierenwelzijn, zorg voor het milieu, sociale duurzaamheid en de beste kwaliteit wol.

Informatie

Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 74,95.

VORIGE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Bikes NIEUWS