ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Fjӓllrӓven online trekkingevent
Fjӓllrӓven online trekkingevent
Active

Fjӓllrӓven online trekkingevent

  1. 30 mei 2020, 14:00
  2. 0 Reacties

Fjällräven lanceert het online trekking-evenement: Fjällräven Classic TV. Het motto: pak je rugzak in en druk op play. De natuur in vanuit je eigen veilige huiskamer. Meedoen? Lees hier hoe.

Online de natuur in

De natuur in. Fjӓllrӓven organiseert elk jaar tal van evenementen met dit doel. Oorspronkelijk alleen in Zweden (foto boven artikel). Nu wereldwijd. Het organiseren van deze klassieke evenementen ligt even stil. Maar dat wil niet zeggen dat het merk de natuur niet naar je toe wil brengen. Daarvoor is er een nieuw initiatief in het leven geroepen: Fjӓllrӓven Classic TV.

Germany al geweest

Je krijgt een heuse trekkerservaring, maar dan vanuit je eigen veilige huiskamer. De online stream is gefilmd vanuit het perspectief van een trekker. Alsof je er zelf bij bent. De eerste aflevering ging op 27 mei de lucht in. In de eerste aflevering stond Classic Germany centraal. De eerste aflevering duurde 3 aaneengesloten dagen. Je maakte een tocht over 57 kilometer kronkelende paden door velden en bossen. Je kwam langs bergkammen en meren, over heuvels en graslanden van de prachtige Allgäu-regio in Duitsland. Kijkers konden een paar uur meedoen, of de hele driedaagse trektocht, waarbij ze het pad vanuit een oogpunt van perspectief ervaren.

trekkingevent

Denemarken volgende aflevering


De tweede aflevering is gepland voor 1-4 juli 2020. Hij begint om 12:00 CET. Nu lopen we in Denemarken. We volgen de Classic-route van 75 kilometer. Over met gras begroeide heuvels, door donkere bossen en langs de kustlijn. Dus pak je afstandsbediening, pak je rugzak en stem af voor een unieke trekkingervaring die rechtstreeks door het Fjällräven Classic-team naar je huis wordt gebracht.

Bekijk Classic TV live op www.Classic.fjallraven.com
   
 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Active NIEUWS