ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Fitness-horloge dat slaapkwaliteit meet
Wear

Fitness-horloge dat slaapkwaliteit meet

 1. 27 oktober 2018, 16:00
 2. 0 Reacties

Met de Suunto 3 Fitness hou je behalve de tijd ook je gezondheid en welzijn in de gaten. Het is een slim en robuust fitness-horloge. Prachtig ontworpen en elegant, voor dagelijks gebruik, maar vooral een persoonlijke trainingspartner.

Met polshartslagmeting

De Suunto 3 Fitness biedt individuele trainingsbegeleiding op basis van jouw fitnessniveau. Het horloge past zich zelfs aan jouw trainingsritme aan, zodat je optimaal in beweging blijft. Het is uitgerust met accurate polshartslagmeting, geleverd door Valencell, de toonaangevende innovator op het gebied van draagbare, biometrische datasensortechnologie. Een op hartslag gebaseerde fitness-indicator bepaalt je huidige fitnessniveau. Trainen met Suunto 3 Fitness is heel eenvoudig. Het horloge maakt automatisch trainingsplannen voor zeven dagen, waarbij je fitnessniveau en de algemene trainingsgeschiedenis als basis worden gebruikt. Mis je een oefening of train je juist meer dan gepland, dan past hij het trainingsplan automatisch aan, waardoor je altijd bij bent met het trainingsschema. Extra begeleiding met hartslagzones tijdens de training zorgt ervoor dat je op de juiste intensiteit traint.

Training en rust in evenwicht ook via app

Het horloge biedt 24/7 activiteitstracering voor stappen en calorieën. Duidelijke overzichten geven een helder beeld van je dagelijkse activiteiten, zodat je een goede balans houdt tussen training en rust. Het horloge meet de slaapkwaliteit en geeft aan hoe goed de slaap jouw herstel ondersteunt, zodat je je actieve levensstijl eventueel kunt bijsturen. Suunto ontwikkelde de indicatoren voor slaapkwaliteit en fitnessniveau met adaptieve trainingsbegeleiding in samenwerking met Firstbeat Technologies, de langetermijnpartner van Suunto in sportwetenschappen.

De Suunto 3 Fitness maakt verbinding met de vernieuwde Suunto-app die al jouw activiteiten registreert en je op de hoogte houdt van je wekelijkse trainingsdoelen. De connectie met je smartphone toont ook inkomende oproepen, sms-berichten en agendameldingen op het horloge.

Highlights Suunto 3 Fitness

 • Persoonlijke begeleiding en motivatie
 • Realtime begeleiding met harslagzones
 • Adaptive begeleiding voor de volgende 7 dagen
 • Accurate polshartslagmeting
 • Polyamide glas en siliconenband
 • Activity Tracker 24/7, Sleep Tracker (kwaliteit)
 • Meer dan 70 ingebouwde sportmodi
 • Snelheid, tempo en afstand op basis van versnellingsmeter voor lopen en hardlopen
 • Waterbestendig tot 30 meter
 • Berichten via smartphone
 • GPS Assistance via smartphone
 • Batterijduur tot 5 uur bij 24/7 tracking
 • Fitness level indicator op grond van VO2max
 • Analyse van de dag op stress en herstel

Over Suunto
Suunto is van origine maker van kompassen, maar heeft sinds de jaren zestig met het fabriceren van elektronische duikinstrumenten een rijke historie in de duiksport opgebouwd. Later veroverde het merk in korte tijd de outdoorwereld met de komst van het outdoorhorloge Vector. Sindsdien is het assortiment van Suunto met steeds meer vernuftige horloges uitgebreid, die dan ook al snel polscomputers werden genoemd. Op dit moment is Suunto de absolute marktleider in de duiksport, outdoor, watersport en speelt een prominente rol in de trainings- en fitnessmarkt.

De Suunto 3 Fitness is voorlopig exclusief verkrijgbaar bij Bol.com in de kleuren White, Black, Pink en Green. Bestel hem via onderstaande knop:

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Wear NIEUWS