ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Fietsverlichting van Olight: meer zicht en beter gezien worden
Fietsverlichting van Olight: meer zicht en beter gezien worden
Gear

Fietsverlichting van Olight: meer zicht en beter gezien worden

  1. 24 oktober 2020, 19:47
  2. 0 Reacties

Olight is bekend van de krachtige LED-zaklampen. Nu hebben ze ook een puike fietsverlichting. Met een achterlicht dat ook als remlicht werkt.

Fietsverlichting oplaadbaar en draadloos

Het achterlicht – de RN120 – is heel bijzonder. Het gaat feller schijnen naarmate je harder remt. Dat is te danken aan ingenieuze sensortechnologie. De Olight Allty 2000 – de lamp voor voorop – is een compacte fietslamp die maar liefst 160 meter ver schijnt. Ideaal bij hoge snelheden op onverlichte wegen. Een speciale lens zorgt ervoor dat je tegenliggers niet verblindt.

Olight fietsverlichting

De oplaadbare, draadloze fietslampen van Olight zijn op zowat alle fietsen te gebruiken. Of het nu een stadsfiets, mountainbike, racefiets, e-bike of speed pedelec is, ze passen altijd. De Olight Allty 2000 fietslamp heeft 5 lichtstanden en 4 helderheidsniveaus per lichtstand. In de hoogste stand is de lichtopbrengst maar liefst 2000 lumen. In de zuinigste stand van 55 lumen blijft de lamp 14,5 uur branden. De memoryfunctie zorgt ervoor dat de laatst ingestelde stand wordt bewaard. Het display bovenop geeft alle informatie die je nodig hebt.

Deze verlichting kan niet verblinden

De speciale optische lens is zo geconstrueerd dat je tegenliggers niet snel verblindt en dat het licht goed over het wegdek en de omgeving wordt verspreid. Erg fijn en veilig als je over oneffen terrein fietst. De Allty is snel vast te zetten op het stuur door middel van een bajonet-snelsluiting.

De lichtgewicht fietslamp is extra degelijk uitgevoerd en bestand tegen alle weersomstandigheden. De krachtige, dubbele 3500mAh accu is oplaadbaar via een usb kabel. Slim: de lamp kan ook als powerbank en helmlamp worden gebruikt.

fietsverlichting voorlamp

Achterlicht Olight RN120
De Olight RN120 is een achterlicht dat werkt als een remlicht. Dankzij ingenieuze technologie gaat de lamp namelijk feller branden bij een sterke vertraging. Als je remt valt dat dus direct op in het verkeer. Het licht is rondom, tot 260 graden goed zichtbaar. Er zijn meerdere lichtstanden.

Een ander groot voordeel is dat dit achterlicht gewoon oplaadbaar is. Je kunt het snel monteren en demonteren dankzij de snelsluiting: handig tegen diefstal of om op te laden. Past in elke jaszak.

De fietslampen van Olight zijn verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops. Twee jaar garantie. Consumentenadviesprijs Olight Allty 2000: € 179,95. Deze fietslamp is ook in twee lichtere versies verkrijgbaar: Olight RN800 (800 lumen) € 74,95 en Olight RN1500 (1500 lumen) € 97,95. Achterlicht Olight RN120: € 44,95. Ga voor meer informatie naar www.olightstore.nl.

Kijk hier voor meer producten van Olight.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties