ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De Nokian regenlaars voor lange wandelingen
De Nokian regenlaars voor lange wandelingen
Wear

De Nokian regenlaars voor lange wandelingen

  1. 2 december 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Een handgemaakte wandellaars, de Nokian Footwear Finnjagd, de regenlaars voor lange wandelingen.

Lichtgewicht natuurruber

Het Finse merk Nokian Footwear introduceert de Finnjagd. Een lichtgewicht regenlaars speciaal gemaakt om langere afstanden te wandelen zonder dat je voeten moe worden. De laars is voorzien van extra verstevigingen bij de hiel, de tenen en aan de zijkant van de laars. De vervangbare zool in de laars en de hielstructuur absorberen de schokken tijdens het lopen zodat de rug goed wordt ontzien. De handgemaakte regenlaarzen zijn vervaardigd van natuurrubber en beschermen je voeten tegen alle weersomstandigheden. Natuurrubber is sterk, duurzaam en milieuvriendelijk. De laarzen zijn ideaal voor actieve wandelaars, paardenliefhebbers, vogelspotters en andere buitenmensen.

Twintig onderdelen

Met behulp van de veters aan de achterkant trek je de laars strakker aan zodat deze goed afsluit, zo blijft ook de warmte in de laars. De regenlaarzen van Nokian Footwear zijn gemaakt om met dikke wollen sokken te dragen. Om een ​​goede pasvorm te garanderen, wordt elke regenlaars gemaakt uit twintig onderdelen.
Nokia Footwear Finnjagd regenlaarzen zijn verkrijgbaar in blauw en groen bij de gespecialiseerde outdoorwinkel en via webshops. Ze zijn 100% waterproof en gemaakt van natuurrubber. Winkeladviesprijs € 103. Ga voor meer informatie naar www.nokianfootwear.com.

Over Nokian Footwear
Het Finse merk Nokian Footwear heeft al sinds 1898 ervaring met het maken van hoogwaardige laarzen. Deze handgemaakte regenlaarzen zijn ontworpen door de beste Finse ontwerpers en gemaakt met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap met oog voor detail. Alle laarzen zijn gemaakt van natuurrubber, het beste materiaal om alle weersomstandigheden mee te trotseren. Nokian heeft verschillende laarzen in het assortiment voor allerlei doeleinden, zoals hiking, jagen, wandelen en survivaltochten.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Wear NIEUWS