ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De BioLite FirePit: kampvuur met je smartphone
De BioLite FirePit: kampvuur met je smartphone
Camp

De BioLite FirePit: kampvuur met je smartphone

  1. 6 april 2019, 16:00
  2. 0 Reacties

BioLite FirePit: Vuurkorf & BBQ met ventilator, minder rook, brandt schoner, zowel voor hout als briketten

Met de Biolite FirePit geniet je van een warm en knisperend kampvuur zonder dat je last hebt van rook. De crux van de vuurkorf annex BBQ zit hem in de ingebouwde ventilator die de luchtcirculatie aanstuurt met maar liefst 51 luchtopeningen. Deze stuur je aan via een gratis te downloaden app op je smartphone. Zo voeg je desgewenst meer of minder lucht toe om de kracht van het vuur te bepalen. 

Je zit niet niet in de rook en ook de buren hebben geen last van je kampvuur. Met de FirePit kun je perfect barbecueën: leg wat briketten op het vuur en je kunt aan de slag. De temperatuur regel je met je smartphone, zo maak je de lekkerste flame broiled burgers en steaks.

FirePit BioLite

Rondom zicht
De Firepit is gemaakt van doorzichtig X-Ray mesh van metaal zodat je aan alle kanten zicht hebt op het vuur. De batterij voor de aansturing van de ventilator gaat zo’n 24 uur mee en is gemakkelijk op te laden via USB of aangekoppeld solarpanel.

BioLite heeft een aantal optionele accessoires zoals de FirePit Solar Cover, een waterdichte transporthoes met ingebouwd zonnepaneel. Hiermee laad je overdag de accu van de FirePit. Met de handige FirePoker kun je gemakkelijk het binnenrek verplaatsen of het vuur opstoken. De FireMat die onder de FirePit geplaatst kan worden zorgt ervoor dat er geen schroeiplekken op de ondergrond ontstaan.

In de vuurkorf is plaats voor vier houtblokken. Je kunt ook BioFuel Pellets van BioLite gebruiken om snel een vuur te beginnen wanneer er geen droog sprokkelhout voorhanden is. De pellets zijn gemaakt van natuurlijk materiaal waardoor deze niet schadelijk zijn voor gezondheid en milieu.

BioLite

Informatie
De BioLite FirePit is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en diverse wegshops. Winkeladviesprijs € 249,95. Ga voor meer informatie naar www.Technolyt.nl.

Producteigenschappen

  • Gewicht: 8980 g
  • Vermogen: 3400 Watt
  • Brandstof: Hout, pellets, briketten en houtskool
  • Input/output: Micro USB in, USB out
  • Brandtijd: 5 tot 24 uur al naargelang de stand van de ventilator
VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Camp NIEUWS