ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Crown Jack van Haglöfs
Crown Jack van Haglöfs
Wear

Crown Jack van Haglöfs

  1. 1 augustus 2020, 13:42
  2. 0 Reacties

Het nieuwe L.I.M Crown Jack van Haglöfs biedt een ongelooflijk ademend vermogen met veel comfort en bescherming.

Crown Jack licht en sterk

De jas is ontwikkeld voor veeleisende outdoorsporters die regelmatig  snelle trektochten en intensieve outdooractiviteiten op het programma hebben staan. Dankzij Haglöfs innovatieve PROOF-materiaaltechnologie is de jas gemaakt van een van de meest ademende en waterdichte drielaagse stof die nu op de markt is: ultralicht (200 gram) en ultrasterk.

De nieuwe prestatiestof is bijna vijf keer zo ademend als de industriestandaard. Het is water- en weerbestendig genoeg om de drager zelfs onder de zwaarste omstandigheden te beschermen. De zoom, manchetten en capuchon kun je onderweg snel aanpassen en fixeren. Omdat het jack is ontworpen voor avonturiers, is hij uitgerust met een RECCO®-reflector voor veiligheid en gemoedsrust.

Less is More

Crown

‘Alles wat het L.I.M-label draagt, is ontworpen om zo licht mogelijk te zijn. Elk jack heeft de perfecte balans in laag gewicht en hoge kwaliteit voor extreme prestaties. Hierdoor is het ideaal voor intensieve outdooractiviteiten in uitdagende omstandigheden. Niet alleen de persoon, maar ook de kleding zelf moet presteren op het hoogste niveau. Met die drive hebben we het L.I.M Crown Jacket ontwikkeld’, aldus Robert Olsson, Senior Designer Clothing bij Haglöfs.

Het L.I.M-concept
Het basisconcept van L.I.M is eenvoudig. Verwijder alles wat overbodig is en bewaar wat strikt noodzakelijk is. Het klinkt eenvoudig, maar het is een uitdagende zoektocht. Elk kledingstuk wordt getest, vergeleken, geëvalueerd en verbeterd, keer op keer. Wat is het lichtste materiaal zonder in te boeten op duurzaamheid, flexibiliteit, waterdichtheid en packability? Hoe dun kun je een membraan maken zonder andere eigenschappen teniet te doen? Er is altijd een slimmere manier om iets te construeren, maar het is nooit vanzelfsprekend. Na 20 jaar het L.I.M-concept te hebben geperfectioneerd, begrijpt Haglöfs dit als geen ander: lichter dan dit is op dit moment onmogelijk.

Informatie
Het L.I.M Crown Jacket van Haglöfs is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops in diverse kleuren. Consumentenadviesprijs 350 euro . Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Wear NIEUWS