ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home BioLiote hoofdlamp: licht en plat
BioLiote hoofdlamp: licht en plat
Gear

BioLiote hoofdlamp: licht en plat

  1. 24 november 2019, 10:00
  2. 0 Reacties

Een beetje licht in de donkere maanden. Deze nieuwe BiolLite hoofdlamp met 330 Lumen is oplaadbaar. Hij is comfortabel te dragen, want heel plat en licht.

BioLite hoofdlamp voel je nauwelijks

Je voelt nauwelijks dat deze BioLite hoofdlamp op je hoofd zit. Dat komt door de vederlichte 3D SlimFit constructie. Waar je ook kijkt in het donker, je hebt altijd volop licht in je blikveld. De spot is dimbaar en levert een vermogen van 330 lumen. Hij heeft zes verschillende standen. 

Ultraplat en goed gefixeerd

Hij steekt slechts 9 mm uit en weegt slechts 69 gram. Hij zakt nooit af, blijft prima op zijn plek dankzij het antislipmateriaal van de verstelbare draagband. De stof is zacht en comfortabel en voert vocht af. De BioLite hoofdlamp is gemakkelijk met 1 hand te bedienen, zodat je je ogen goed op de weg kunt houden. Opladen via de meegeleverde usb kabel. De 900 Mah accu zorgt voor zo’n 40 uur aan licht. Op de hoogste stand is dat 3,5 uur. De lamp kent zes verschillende lichtstanden. De BioLite Headlamp 330 is verkrijgbaar in vier kleuren bij de outdoorspeciaalzaak en diverse webshops. Winkeladviesprijs € 59,95.

Meer handige producten van BioLite: Bekijk bij Bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties