ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Bike Motion Benelux, 2 t/m 4 maart Jaarbeurs
Bike Motion Benelux, 2 t/m 4 maart Jaarbeurs
Bikes

Bike Motion Benelux, 2 t/m 4 maart Jaarbeurs

  1. 17 januari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Dé optimale voorbereiding op jouw fietsseizoen start je op Bike Motion Benelux, van 2 t/m 4 maart 2018, in de Jaarbeurs. Dé grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux. Accessoires, innovatieve technieken en vaardigheden, routes, bestemmingen, kleding en natuurlijk de nieuwste sportieve fietsen.

Bike Motion Benelux nu in het voorjaar

Was de beurs eerder in het najaar, vanaf nu is hij er in het voorjaar. Waarom? Het is de start van het fietsseizoen en het moment waarop ieders wielerbloed weer sneller begint te stromen. Met o.a. de volgende merken: Cannondale, Canyon, Giant, Koga, Merida, Specialized, Trek en Van Nicholas… en meer.
Test jouw droomracefiets en leef je uit op het (e)-MTB parcours. Neem een wattage-test af, ontspan in het Kwaremont Koerse Kaffee en vul je sportieve kalender in op het toertochtenplein. Met Fixed Gear, de themapleinen Exclusief en Urban, een werkplaats, Personal Improvement Area en themaland Zwitserland.

Drie beurzen voor één prijs

Bike MOTION vindt nu in hetzelfde weekend plaats als Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience. Het resultaat: maar liefst negen grote hallen van het Jaarbeurscomplex staan volledig in het teken van fietsen, wandelen en outdoor! Met een toegangskaart voor Bike MOTION Benelux, kunnen bezoekers gratis de andere twee events bezoeken.

Een kaartje kost online 12,50. Aan de kassa is dat 16 euro.

Openigstijden (onder voorbehoud):

Vrijdag 2 maart: 12.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag 3 maart: 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag 4 maart: 10.00 uur – 17.00 uur

www.bikemotionbenelux.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Bikes NIEUWS