ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Alexia 5111 elektrische bbq
Alexia 5111 elektrische bbq
Gear

Alexia 5111 elektrische bbq

  1. 18 april 2020, 14:01
  2. 0 Reacties

De Barbecook Alexia 5111 is een nieuwe elektrische barbecue. Je gerechten krijgen dankzij het grillrooster een heerlijke barbecuesmaak.

Alexia 5111: stekker in en gaan

Het vermogen van de Alexia 5111 is 2000 Watt. Zo krijg je dezelfde grillstrepen als bij een normale barbecue. Stekker erin en je kunt beginnen. Op je balkon, tuinterras of op de camping. Een ideaal alternatief voor houtskool of gas. Dankzij de vijf instelbare hitteniveaus heb je volledige controle. Of het nu gaat om dichtschroeien, geleidelijk grillen, opwarmen of warmhouden.

Geschikt voor vier personen
Neem de grill van het onderstel en je hebt een handige tafelbarbecue. De gegroefde kookplaat met een oppervlak van 41 bij 36 cm is prima geschikt voor vier personen. Je hebt geen last van aankoeken en verbranden van gerechten dankzij de antiaanbaklaag. Het grillrooster is afneembaar zodat je het eenvoudig kunt schoonmaken.

alexia bbq

Alle barbecue’s van Barbecook zien? Bekijk ze hier.
De Barbecook Alexia is verkrijgbaar bij tuincentra en webshops. Consumentenadviesprijs € 179. Ga voor meer informatie naar www.barbecook.com.

Over Barbecook
De eerste Barbecook-barbecue werd ontwikkeld in 1985. Aanleiding was de constatering dat barbecues vaak erg primitief zijn. Barbecook stelde zich ten doel om BBQ-en efficiënter en veiliger te maken. Dit resulteerde in de QuickStart, een iconische barbecue met het gepatenteerde aanmaaksysteem. Vandaag de dag ontwerpt en produceert Barbecook een brede range barbecues op houtskool, gas en elektriciteit. 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Gear NIEUWS

Vrouwvriendelijk zakmes
Gear

Vrouwvriendelijk zakmes

Een vrouwvriendelijk zakmes? Jazeker. Want door het speciale openingsmechanisme met magneten breken je nagels niet meer. Gereedschapskist in zakformaat Het mes heet voluit Leatherman FREE™ T4. Kenmerk is een supersoepel, magnetisch openingsmechanisme. Het mes…

  1. 6 juni 2020, 17:13
  2. 0 Reacties